Winnica Pańska Góra
kontakt@winnicapanskagora.pl
Polityka prywatności
Rodo: Stosujemy pliki cookies. Korzystanie ze strony bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza, że pliki cookies będą zamieszczane w Twoim urządzeniu.
Cuvee z wieloletnich hybryd - wino czerwone, wytrawne
Skład |
Re+MF'23 |
Total sugar |
3.6 g/L |
Total acid |
5.3 g/L |
Acetic acid |
0.7 g/L |
Fructose |
2.0 g/L |
Malic acid |
3.2 g/L |
Alcohol |
12.3 % |
Glucose |
3.1 g/L |
pH |
3.84 |
Citric acid |
0.0 g/L |
Glycerol |
11.3 g/L |
Saccharose |
0.2 g/L |
Density |
0.9959 |
Lactic Acid |
0.2 g/l |
Tartaric acid |
2.1 g/L |
Wino wytrawne różowe ze szczepu zweigelt - nasza specjalność na gorące dni.
Skład | Zw R'23 | Total sugar | 3.7 g/L | Total acid | 6.7 g/L |
Acetic acid | 0.6 g/L | Fructose | 2.7 g/L | Malic acid | 2.0 g/L |
Alcohol | 12.4 % | Glucose | 1.7 g/L | pH | 3.09 |
Citric acid | 0.0 g/L | Glycerol | 12.4 g/L | Saccharose | 0.4 g/L |
Density | 0.99311 | Lactic Acid | 0.2 g/l | Tartaric acid | 3.2 g/L |
Nasze ulubione czerwone wino wytrawne - szczep Zweigelt
Skład | Zw '23 | Total sugar | 4.2 g/L | Total acid | 6.1 g/L |
Acetic acid | 0.6 g/L | Fructose | 2.6 g/L | Malic acid | 1.9 g/L |
Alcohol | 11.8 % | Glucose | 2.7 g/L | pH | 3.21 |
Citric acid | 0.0 g/L | Glycerol | 10.9 g/L | Saccharose | 0.3 g/L |
Density | 0.99438 | Lactic Acid | 0.2 g/l | Tartaric acid | 3.5 g/L |
Wino wytrawne z naszych najmłodyszych nasadzeń szczepu Chardonnay.
Skład | Ch '23 | Total sugar | 2.0 g/L | Total acid | 5.2 g/L |
Acetic acid | 0.6 g/L | Fructose | 1.9 g/L | Malic acid | 2.1 g/L |
Alcohol | 12.3 % | Glucose | 1.4 g/L | pH | 3.40 |
Citric acid | 0.0 g/L | Glycerol | 11.1 g/L | Saccharose | 0.0 g/L |
Density | 0.99197 | Lactic Acid | 0.0 g/l | Tartaric acid | 2.6 g/L |
Nasza specjalność, wino idealnie wpasowujące się w terroir i nasz stok. Riesling - tym razem w wersji półwytrawnej.
Skład |
Ri '23 |
Total sugar |
9.4 g/L |
Total acid |
7.2 g/L |
Acetic acid |
0.5 g/L |
Fructose |
9.1 g/L |
Malic acid |
2.0 g/L |
Alcohol |
11.1 % |
Glucose |
3.2 g/L |
pH |
2.83 |
Citric acid |
0.0 g/L |
Glycerol |
8.4 g/L |
Saccharose |
0.7 g/L |
Density |
0.99635 |
Lactic Acid |
0.0 g/l |
Tartaric acid |
4.1 g/L |