Winnica Pańska Góra

kontakt@winnicapanskagora.pl

 

Polityka prywatności

 

Rodo: Stosujemy pliki cookies. Korzystanie ze strony bez zmiany ustawień przeglądarki oznacza, że pliki cookies będą zamieszczane w Twoim urządzeniu.
 

Re+MF'23

Cuvee z wieloletnich hybryd -  wino czerwone, wytrawne
 

Acetic acid 0.7 g/L
Alcohol 12.3 %
Citric acid 0.0 g/L
Density 0.9959
Fructose 2.0 g/L
Glucose 3.1 g/L
Glycerol 11.3 g/L
Lactic Acid 0.0 g/l
Malic acid 3.2 g/L
pH 3.84
Saccharose 0.2 g/L
Tartaric acid 2.1 g/L
Total acid 5.3 g/L
Total sugar 3.6 g/L

Ri'23

Nasza specjalność, wino idealnie wpasowujące się w terroir i nasz stok. Riesling - tym razem w wersji półwytrawnej.

 

Acetic acid 0.5 g/L
Alcohol 11.1 %
Citric acid 0.0 g/L
Density 0.99635
Fructose 9.1 g/L
Glucose 3.2 g/L
Glycerol 8.4 g/L
Lactic Acid 0.0 g/l
Malic acid 2.0 g/L
pH 2.83
Saccharose 0.7 g/L
Tartaric acid 4.1 g/L
Total acid 7.2 g/L
Total sugar 9.4 g/L

Zw'23

Nasze ulubione czerwone wino wytrawne - szczep Zweigelt.

 

Acetic acid 0.6 g/L
Alcohol 11.8 %
Citric acid 0.0 g/L
Density 0.99438
Fructose 2.6 g/L
Glucose 2.7 g/L
Glycerol 10.9 g/L
Lactic Acid 0.2 g/l
Malic acid 1.9 g/L
pH 3.21
Saccharose 0.3 g/L
Tartaric acid 3.5 g/L
Total acid 6.1 g/L
Total sugar 4.2 g/L

ZwR'23

Wino wytrawne różowe ze szczepu zweigelt - nasza specjalność na gorące dni.

 

Acetic acid 0.6 g/L
Alcohol 12.4 %
Citric acid 0.0 g/L
Density 0.99311
Fructose 2.7 g/L
Glucose 1.7 g/L
Glycerol 12.4 g/L
Lactic Acid 0.2 g/l
Malic acid 2.0 g/L2.0 g/L
pH 3.09
Saccharose 0.4 g/L
Tartaric acid 3.2 g/L
Total acid 6.7 g/L
Total sugar 3.7 g/L

Ch'23

Wino wytrawne z naszych najmłodyszych nasadzeń szczepu Chardonnay.

Acetic acid 0.6 g/L
Alcohol 12.3 %
Citric acid 0.0 g/L
Density 0.99197
Fructose 1.9 g/L
Glucose 1.4 g/L
Glycerol 11.1 g/L
Lactic Acid 0.0 g/l
Malic acid 2.1 g/L
pH 3.40
Saccharose 0.0 g/L
Tartaric acid 2.6 g/L
Total acid 5.2 g/L
Total sugar 2.0 g/L